Een coach nodig? Nee, dat doe ik zelf wel.

 

Neem nu. Je wilt eigenlijk meer sporten. Om vele redenen. Maar telkens weer ontbreekt je de tijd, of de goesting. Of komt er iets leukers op je pad. En toch wil je meer sporten. Waarom doe je het dan niet? En wat als je dat nu wel zou gaan doen?

Je droomt ervan om vrijwilligerswerk te doen. Maar... je weet niet of dat wel iets voor jou is. Je doet het maar niet dan. Maar het zou toch fijn zijn mocht het toch kunnen. 

 

Life coaching kan over kleine dingen gaan die je niet gerealiseerd krijgt. Over een houding van jezelf die je niet fijn vindt. Over een stap die je maar niet zet. Over grote levenskeuzes die je bezighouden. Dingen waar je blijft aan denken, die je aanzetten tot piekeren of die je angstig maken. Waarbij je vastloopt in je eigen gedachten en gevoelens. 

Benieuwd of ik je kan helpen? 

Hoe gaat dat in zijn werk, coaching?

 

Dacht je dat een coach je tips zou geven hoe je dingen moet doen? 

Nee hoor.

Of toch niet helemaal. 

 

Een coach zoekt samen met jou hoe je jouw doel kan bereiken. Niet met adviezen. Nee, een coach helpt je zoeken naar datgene wat je tegenhoudt. Naar de drijfveren die er voor jou echt toe doen. 

De juiste inzichten en focus vinden om datgene wat je zo graag wilt, te bereiken. Dat is coaching. Zodat je zelf eindelijk kan aanpakken waar je al lang van droomt of aan wilt werken.
Het kwam er alleen niet van.
Tot vandaag?
 

 

Coaching gebeurt in volledig vertrouwen. Wat je wilt aanpakken. Wat er tijdens de sessie verteld wordt, gaat niet buiten de coachruimte. Tenzij je het zelf wilt vertellen natuurlijk ;-).