Je wilt zoveel doen.
Maar je hebt de energie er niet voor. Het lukt je niet.

Herken je het? 

 

Je wilt wel dingen doen, maar hebt er de moed niet voor. Je bent snel geïrriteerd en gespannen. Lusteloos soms. Je hebt je gevoelens minder onder controle.

Waar het vandaan komt is niet zo duidelijk te zeggen. Het zijn vaak vele kleine dingen die allemaal samen te veel zijn. Het zijn typische symptomen van wat stress met je kan doen. Je energie wordt uit je gezogen. En voor sommigen leidt het zelfs tot een burnout.

Maar hoe kom je eruit? Of hoe vermijd je dat het zo ver komt?

Dit coachingtraject bestaat uit het voorkomen of herstellen van stress en burn-out.  Met de bedoeling een duurzame oplossing te bieden. Want het probleem nù oplossen is een ding. Ervoor zorgen dat je weerbaar bent om het niet meer te laten terugkomen is een ander.

En nee, we kunnen de elementen niet wegnemen die jou stress bezorgen. Wat we wel kunnen, is ervoor zorgen dat je weerbaarder wordt, zodat de impact op jou minder groot is. Zodat je meer draagkracht hebt om ermee om te gaan. Een duurzame oplossing dus. 

 

Ben je doorverwezen door een arts? 

Dan kan er - in overleg met de klant - contact zijn tussen de arts en de coach. 

De arts blijft je medisch opvolgen. De coach begeleidt je om terug veerkracht te krijgen. Elk contact tussen arts en coach wordt in dat geval duidelijk op voorhand besproken en gebeurt nooit zonder dat de klant hiervan op de hoogte is en akkoord is.

 

Erkend Stress & Burnout coach - aangesloten bij en werken volgens de normen van het VESB